En Güzel Mat Rujlardan; The Balm Meet Matte "Charming"

13:55 Unknown 0 Comments




(alıntıdır)

Herkese Merhabalarrr,

Uzun süredir güzel, kalıcı, kaliteli bir mat ruj arayışındaydım. Rimmel London Kate Moss serisindeki 104 numaralı ruju artık hiçbir Watsons'da  bulamayınca, yeni mat rujlar araştırıyordum ki, The Balm markasının Meet Matte serisinden "charming" rengini keşfedene kadar.

Aslında keşif sayılmaz çünkü internette hakkında çok şey okudum, gördüm. Ama en çok dikkatimi çeken sanki bu renk herkeste  farklı duruyor. O nedenle deneyene kadar emin olamadım.

(alıntıdır.)

Aslında The Balm markasının bu serisinden "charming" dışında diğer renkleri de denenmeye değer ama sanırım benim ilk tercihim "charming" oldu.

(alıntıdır)


Renkten ziyade ruj yapısı ve kalıcılığı hakkında yazmam gerekirse; diğer mat rujlar gibi sürümü asla zor değil çünkü likit formda. Dudağı çerçevelemek için kaleme ihtiyaç duymadan, kolaylıkla sürebiliyorsunuz.

Ruju sürdükten 1-2 dk sonra dudağa sabitleniyor ve en güzel yanı dudaktaki hissiyatı çok hafif. Rujla ilgili tek problem kuruluk yapması ki mat rujların hepsinde olan bir sonuç bu. En azından sürümü kolay ve pratik. Rujun kokusu da çok güzel. Sevdim. Bendeki charming renginin duruşu aşağıda gördüğünüz gibi.


The Balm Meet Matte "Charming" rengi, kiminde turuncumsu, kiminde kiremit tonlarında, kiminde bordoya yakın duruyorken, bende yine bordoya yakın fakat daha kiremit tonlarda durdu.

Ben bu rengi hem günlük hem de özel bir gece için kullanabileceğimi düşünüyorum. Fakat bu charming'in biraz karaborsa durumu var :) Kolay kolay bulamıyorsunuz. Gratis'in çok işlek olmayan şubelerinden birinden sağolsun nişanlım temin etti :))  Hem de indirimde :) Güzel ve her tene uygun bir mat ruj arıyorsanız; tavsiyemdir.

Benden şimdilik bu kadar.

Hepinize mutlu, huzurlu, sağlık dolu günler...








0 yorum:

Labels

100% Natural Origin Powder 2016 7/24 saç kremi alışkanlıklar alışveriş allık Antoine de Saint-Exupéry arama motoru optimizasyonu aydınlatıcı bakımı balms bayan bayan parfümü beğenmediğim ürünler bepanten bepanthen bepanthol blog blog içeriği blog yazısı blogger bordo ruj cc cream cc krem chloe chloe love cildinize cilt cilt bakımı cilt için yararlı yağlar cilt ve bakım kremi clinique crystal noir çiçeksi Dirty Works dirty works face scrub dizayn dudak bakımı dudak koruyucusu e vitamini e vitamini faydaları eczane ürünleri edp edt efsane koku el kremi el ve yüz kremi essence essence kaş jeli eye cream far paleti Farkındalık favori favori the balm ürünleri faydaları faydalı yağlar film film önerisi film tavsiyesi Flormar flormar oje kurutucu sprey fondoten fondoten etkili pudra fratboy allık gloss ruj golden rose golden rose ruj golden rose velvet matte ruj google görsel göz göz çevresi bakımı göz kremi gül makesi güzellik H&M hand cream harika hayat hayata dair hikaye huzur içerik ilk paragraf internet john frida john frida saç kremi kalıcı koku kalıcı parfüm karışım kaş jeli kayısı çekirdeği özlü peeling kaynak kazak keşke dememek için kıvırcık saçlar için kür koku kozmetik kremi kuru cilt kuru saçlar için saç bakım kürü küçük prens küçük prensten alıntılar Le Petit Prince like likit mat ruj lipbalm lolita lolita lempicka feminine love makyaj makyaj bazı makyaj temizleme maske mat ruj maybelline maybelline the falsies push up drama rimel meet matte mineral pudra miss diary missdiary moda moisture mask mükemmel bukleler mükemmel koku Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez for Her natural nemlendirici neutrogena Neutrogena Tek Adımda Makyaj ve Yüz Temizleme Jeli neutrogena ürünleri nurhan ulukan oje oje kurutucu oje kurutucu sprey one öneri özel özgün pantene pantene belirgin bukleler pantene mükemmel bukleler pantene saç kremi parfum parfüm paylaşım peeling plus krem psikoloji pudra pudralı pudramsı rimel rose ruj saç bakım kürü saç bakım ürünü saç bakımı saç kremi saç kürü SEO sevil sivilce karşıtı sprey süresiz ajanda şeftali tonlarında ruj tavsiye tavsiye etmiyorum tekinacar tha balm nude tide far paleti the balm the balm far paleti the balm hot mama allık the balm meet matte charming the balm ürünleri The Finest Hours transparan pudra uzun saçlar için kürler ürün yorumu velvet matte versace versace crystal noir vintage wet n wild wet n wild far paleti yararlı yağlar yaşam yazı başlığı yeni yıl yorum youtuber yves rocher yves rocher peeling yves rocher pudra Zor Saatler