Golden Rose Velvet Matte Ruj Serisinden 2 Mükemmel Renk

12:56 Unknown 2 Comments


Golden Rose Velvet Matte Ruj Serisinden 2 Mükemmel Renk

Merhabalar,

Bugün sizlere Golden Rose Velvet Matte Ruj serisinden 02 ve 25 numaralı olan rujlarından bahsetmek istiyorum. Bu iki ruja adeta hayran kaldım ve tabii ki kaçınılmaz son; artık benim :)

Golden Rose gerçekten Velvet Matte Ruj serisi ile inanılmaz bir çıkış yaptı. Mac rujlarla kıyaslanacak derecede iyi olan ve E vitamini de içeren bu rujları yakından incelemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum ve eminim aralarından bir tane de olsa kendinize uygun bir renk temin edeceksiniz.

Golden Rose Velvet Matte Ruj serisi kremsi kıvamıyla dudakları kurutmuyor ve mat bitişiyle çok doğal bir görünüm sağlıyor. Kalıcılığı da oldukça iyi olan bu ruj serisinden 02 ve 25 numaralı olanları benim favorim diyebilirim.


Not: Koyu renk olan sıcaklıktan ötürü biraz terleme yapmış gibi görünse de sorun çözüldü:)

Golden Rose Velvet Matte 02 ve 05 Bir Harika

Öncelikle sizlere günlük kullanıma uygun, şeftali tonlarındaki 02 numaralı rujundan bahsetmek istiyorum.

Fotoğrafta da gördüğünüz gibi mükemmel bir şeftali tonlarındaki bu mat ruj günlük kullanım için uygun olmakla beraber, koyu renk göz makyajıyla da gece kullanımı için ideal tonda. Rujun kremsi yapısı kolay sürülmesini sağlıyor. Mat ruj olmasına rağmen sert bir yapısı yok. Bu da dudakların kurumamasını sağlıyor. Aynı zamanda ruj rengini tam anlamıyla veriyor ve mat bitişiyle enfes duruyor. Ben mat rujların dudakları hafif de olsa daha dolgun gösterdiğine inananlardanım. Bu ruj da o görüntüyü sağlayan bir ruj. Kalıcılığı oldukça iyi. 02 numara, kesinlikle kaçırmamanız gereken mükemmel bir Golden Rose Velvet Matte ruj rengi.




Ve tam bir kiremit rengi olan 25 numara Golden Rose Velvet Matte Ruj. Tam anlamıyla enfes. Mat kremit rengiyle, koyu renk olmasına rağmen dudaklarda doğal bir görünüm sağlıyor, yapmacık durmuyor ve gündüz,gece her türlü makyajınıza uyabilecek bir ton. 
Bu ruja adeta bayıldım :)
Fotoğraftaki hafif ıslak görünümü  çok fazla sıcakta kalmasından kaynaklandı, yani normalde böyle bir durum olmuyor bilginiz olsun. 

Bu renk vazgeçilmezlerim arasına şimdiden girdi diyebilirim. Mat duruşu ve tonu beni benden aldı. Kesinlikle öneriyorum. Kumral ya da esmer farketmeksizin her cilt tonuna gidebilcek bir rengi var. Vintage bir duruşu olan bu rujunuzun rengini, soft tonlarda yapılan kombinlerle daha ön plana çıkarabilirsiniz.

Renkleri daha yakından incelemek adına;



Fotoğrafta 25 numara olan kiremit mat renk biraz parlak da çıksa, ışıktan kaynaklandığını belirtmek isterim. Daha mat ve koyu olduğunu düşünebilirsiniz. 

Golden Rose, Velvet Matte Ruj serisi ile beklentinin çok çok üzerinde bir seri piyasaya sürmüş ve fiyat-performans bakımından mükemmel denecek ürünler. Piyasa fiyatı: 15,75 TL olan bu rujları http://www.hizlial.com adresinden 11,90 TL'ye satın aldım. Ürünler sorunsuzca elime ulaştı ve herhangi bir hasar yoktu, sizlere de buradan almanızı öneririm. Çünkü bu numaralar her Golden Rose satan yerde malesef bulunmuyor. Ben de bu sebepten internetten araştırmıştım. Ve bu fiyata bu kalite gerçekten bravo!
















2 yorum:

  1. Merhaba golden rose velvet 25 ruja hangi dudak kalemini sürüyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      Normalde çok fazla dudak kalemi kullanmıyorum aslında, eğer zor bir renkse Essence/Nude dudak kalemiyle dudak kenarlarını belirginleştiriyorum; Golden Rose Velvet 25 ruj için de yine bu nude dudak kalemini önerebilirim.

      Sil

Labels

100% Natural Origin Powder 2016 7/24 saç kremi alışkanlıklar alışveriş allık Antoine de Saint-Exupéry arama motoru optimizasyonu aydınlatıcı bakımı balms bayan bayan parfümü beğenmediğim ürünler bepanten bepanthen bepanthol blog blog içeriği blog yazısı blogger bordo ruj cc cream cc krem chloe chloe love cildinize cilt cilt bakımı cilt için yararlı yağlar cilt ve bakım kremi clinique crystal noir çiçeksi Dirty Works dirty works face scrub dizayn dudak bakımı dudak koruyucusu e vitamini e vitamini faydaları eczane ürünleri edp edt efsane koku el kremi el ve yüz kremi essence essence kaş jeli eye cream far paleti Farkındalık favori favori the balm ürünleri faydaları faydalı yağlar film film önerisi film tavsiyesi Flormar flormar oje kurutucu sprey fondoten fondoten etkili pudra fratboy allık gloss ruj golden rose golden rose ruj golden rose velvet matte ruj google görsel göz göz çevresi bakımı göz kremi gül makesi güzellik H&M hand cream harika hayat hayata dair hikaye huzur içerik ilk paragraf internet john frida john frida saç kremi kalıcı koku kalıcı parfüm karışım kaş jeli kayısı çekirdeği özlü peeling kaynak kazak keşke dememek için kıvırcık saçlar için kür koku kozmetik kremi kuru cilt kuru saçlar için saç bakım kürü küçük prens küçük prensten alıntılar Le Petit Prince like likit mat ruj lipbalm lolita lolita lempicka feminine love makyaj makyaj bazı makyaj temizleme maske mat ruj maybelline maybelline the falsies push up drama rimel meet matte mineral pudra miss diary missdiary moda moisture mask mükemmel bukleler mükemmel koku Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez for Her natural nemlendirici neutrogena Neutrogena Tek Adımda Makyaj ve Yüz Temizleme Jeli neutrogena ürünleri nurhan ulukan oje oje kurutucu oje kurutucu sprey one öneri özel özgün pantene pantene belirgin bukleler pantene mükemmel bukleler pantene saç kremi parfum parfüm paylaşım peeling plus krem psikoloji pudra pudralı pudramsı rimel rose ruj saç bakım kürü saç bakım ürünü saç bakımı saç kremi saç kürü SEO sevil sivilce karşıtı sprey süresiz ajanda şeftali tonlarında ruj tavsiye tavsiye etmiyorum tekinacar tha balm nude tide far paleti the balm the balm far paleti the balm hot mama allık the balm meet matte charming the balm ürünleri The Finest Hours transparan pudra uzun saçlar için kürler ürün yorumu velvet matte versace versace crystal noir vintage wet n wild wet n wild far paleti yararlı yağlar yaşam yazı başlığı yeni yıl yorum youtuber yves rocher yves rocher peeling yves rocher pudra Zor Saatler